Monday, May 31, 2010

bufday along


Bufday along y ke-22....
mungkin da jadi satu kemstian bufday disambut..so menymbut lah kami bufday nya...bersama kawan2nya y sama2 mmbesar di bumi alam maternya...
dan gembiralah lah si bufday gurl bila ade kek,muffin and buah.tak lupa juga kacang pengalas perut ku y lapar...kacang itu lah juga y disumbt o kak hanum ke dlm mulutnya..kagum aku dgn keupayan nya mmakan kacang..air sirp juga ade..lupa plop..
dan kagum juga aku dgn keslumberan k.muni memintk tapau muffin utk dibawa pulan k umah..
dan bertmbh kgum lagi aku bilamana mak k.tirh mmberiku n k.hanum buah (tak pandai nk eja)..
dan kagumku bertukar heran bilamana kakak2 seniorku melancarkan perng cam otromen lawan raksasa gunung..ahakz...da 22 thn dah akak..
tapi aku still kagum sbb mrk semua baik mcm adik beradik,,,org tua mengatakn "bagai aur dgn tebing"...dan aku mengatakan "bagai telur dan kulit telur"...
-keupayaan k.hanum mkn kacang
-perang otromen raksasa
-muffin tapau
-buah (tak tahu eja) tapau.
perkara2 diatas tnda bahawa mrk sgt rapat..sgt rpt kuasa dua...kagum disitu
erk...tQ jugk lah ..utk buku tu yer..tQ pada si pemberi..
walaupon that time bkn aku pnya bufday..but i still got hadiah...hehehehe..
ahakz...
"erk..smoga bilamana umur mkin bertmbh..maka hdupmu kn berubh ke arah kebaikn,lebih baik dari smln..moga dirimu dlm rahmat tuhan,,moga redha ibubapa itu slalu dlm gengaman..
moga kamu slalu sng..n moga sgalnya di atas jln..jalan menuju tuhan..y ESA"
.......hati ni mungkin kecil..tapi dlmnya ade jiwa y besar.......

8 comments:

minico0per said...

ala,my head c0ver uR fAce r..s0wi dEAr..leTAk r gmb0 leN..
p/s;jgN ikuT prAngai akak..lau nak ikut gaK,make sUre lpAs dh g umah kawn lebih dr 5x..aHakkss..

Outsiderz said...

ahakz...sal muka cover tu mmg sngaja lah...
de mkna tu..
and sal tapau menapau tu bagus pe..rezeki tuhan kongsi berktnye lebih bah..ahakz

Anonymous said...

k.anumcomel :haha..kuasa mkn melebihi had..n tubuh melebihi takat tembam..
bah...bknku sje mkn kcang tu...kamu pon sama bah =p

Outsiderz said...

tembam tapi dlm hati ada taman...
ahakz..
salute k.hanum sbb mkn kacang dgn bergaya...saya ank murid,k.hanum cikgunya..

simpleLady said...

jgn ikot kak anum 2...kkg jd bulat cam dye...ahaks...kenangan2...tp tini xdop...klu dye ada msti lg meriah...huhuhu

Outsiderz said...

k.tiny.....dlm kenangan
tak pe...hari masih ade,,,,
ahakz,,,

simpleLady said...

byk masa lg...
insyaAllah 1 fine day leh kumpul smua skali...

Outsiderz said...

erk...ok if nk jmpa ramai2...
seru2 lah saya..
jgn lah sombong
bila jadi senior...
kan??? kan??