Friday, August 19, 2011

it's too late to fight???

this song dari matrik sampai sekarang aku dengar..
dengan ini aku rasa aku.


...hmmm...sebenarnya banyak yang ingin dikatakan
cuma tidak tahu bagaimana..
tidak tahu perlu mula dari mana,,

banyak benda dalam kepala,tak tersusun.
banyak kerja atas meja dan dalam laci yang tak terbuat,
banyak lagi pages buku tak terbaca,
banyak cases tak tertulis,
banyak lagi benda tak buat dengan baik..
tapi...ramadhan dah nak habis..

betul bukan apa yang hlovate tulis dalam contengan jalanan??
"puasa kat negara sendiri(malaysia ) ni da jadi adat,bukan lagi ibadat"

note:
manusia2 yang akan menyebabkan kau parah terluka itu,
adalah mereka-mereka yang kau ambil berat dan kau sayangi.
so,,,
hanya perlu berhenti mengambil berat dan menyanyangi..

4 comments:

minico0per said...

yess...u r rite..mmg adat jew..tu y ramai xp0se..n cukup 15 hri p0se,jualan murah la,lagu raye la n mcm2 lg..xde pun enc0urage utk rebut mlm y terbaik,lailatulqadar..Allahuakbar..

n0te:camne nk ltak vid utube dlm entry bl0g ea?xm0 d0wnl0d..

Outsiderz said...

tarawih pon malam awal2 je ramai..
da akhir2 ni makin berkurang..
haih...

oh...letak video dari u tube..
tengok bawah video tu ada share...
tekan -show more-ambik lambang blogspot..

tu je...
betul2 tak yah download...beratkan broadband je...haih

minico0per said...

wah..tque2..

Outsiderz said...

sama2..hahahaha