Monday, December 27, 2010

tandus!!

aku dan senior2 ..ada cerita antara kita2 kan?..

ketandusan idea sebab byk sangat kot kerja
tu pasal post aku raban tak raban
sampai aku pon tk paham apa y aku cuba sampaikan
ketandusan kasih sayang..ceewah..ini aku memang tipu
lebih dari cukup sayang itu aku dapat dari mrk2 y dekat
juga jauh-tapi-dekat dihati
tQ tQ korang dan korang dan korang memang best tahap giga
ketandusan buah2 han. lama kot tak mkn buah2
lepas exam nk g beli epal..
epal walau tak glemer tapi sedap j
ketandusan main games.
asal2 kononlah nk reduce kan pembuangan masa utk aktvt y kurg faedah tu
penghabisan...memang aku dah tak main
ni kes datang sini lah...
kes takut faild exam sampai aku korbankan 1 kesukaan aku
dan sekarang aku tak suka lagi games...mature tak??
ketandusan masa berfotografi
suka sgt ambik gambar sampai external hard disc aku-blacky
tu penuh dgn photo j..
tapi skrg nak ambik gmbar pon tak de masa,tk de idea..
ketandusan komunikasi..
semua orang sibuk sampai da malas nk cakap
nak lepak,nk main2...sies kerja banyak

sies...kurang rasa manis dalam kehidupan hari2
bila banyak ketandusan

note: kalau kawan kau cakap sorang2,gelak sorang2,lepas tu g mandi
n datang balik minum milo..juga sorang2
itu normal..
tapi kalau dia tk buat semua tu
itu abnormal...
it happened..

2 comments:

Nurfa_Aisyah said...

oh yeah!
sometimes it happens...

Outsiderz said...

masalah skrg...
sometimes j ianya tak terjadi...
tu lah hidup skrg!!